marți, 13 aprilie 2010

Liniste .. ? Singuratate .. ?

In secolul vitezei , al multsimii sufocante , de multe ori te simtsi singur intre milioane de oameni .. atunci .. te izolezi shji mai mult in putsinele momente pe care le potsi sacrifica , pentru a te regasii .. insa .. ajungi sa constatsi ca nu potsi imbratsisa singuratatea prea mult timp , pentru ca te apasa shji te amorteste .. Se spune ca omul numai in singuratate isi elibereaza geniul din el . Insa .. a renuntsa la natura sociala a omului este un prets prea mare , chiar imposibil pentru majoritatea dintre noi ..
Singuratatea este cea mai profunda realitate a naturii umane . Omul este singura fiintsa care stie ca e singur :| . ( Octavio Paz )
Frica de liniste sau de singuratate nu sunt fobii in adevaratul sens al cuvantului . Personal , imi e frica de liniste . Atunci cand este liniste profunda in jurul meu .. shji sunt singura ma strabat fiori shji o stare de frica ma cuprinde . Atunci cand totul e prea linistit , parca ceva nu e in regula :| . Ce potsi sa faci atunci cand este prea liniste in jurul tau .. shji teama pune stapanire pe tine .. ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu