duminică, 14 noiembrie 2010

Aparente

* Ti`ai dorit vreodata sa mori ? Ai simtit vreodata cum lumea ta se prabuseste in jurul tau ?
Nu vei stii niciodata cum s`a sfaramat castelul de nisip in care traia . Apa forma coloane in jurul lui , distrugand si ultima sa bucatia de viata .
Cine esti ? De unde vii ? De ce iei cu tine totul ? De ce opresti timpul ? De ce instigi spatiul . De ce ??
Oamenii tind sa isi complice falsa existenta printr`un sentiment numit invidia . Nu e decat un orasel amarat , intr`o tara straina , cu o limba infecta si oameni pentru care tot ce conteaza sunt niste APARENTE ! ..

* Deja nu mai vad niciun sens al vietii . Nu e decat o poveste trista a carei protagonista este lumea . Nici macar in viata mea nu ocup locul principal .

Deja nu mai am nevoie de un print frumos ! Am nevoie de cineva sa ma asculte , sa ma consoleze si sa existe . Vreau sa fie langa mine , sa nu mai fie la mii si mii de kilometri departare . Vreau sa imi puna mana pe umar cand plang pe o melodie trista . Vreau doar sa fie .. acolo !

* Din tot sufletul meu ce a mai ramas ? Nu am stiut sa fac diferenta intre oamenii buni si oamenii rai ..

* Si deja am ales . REGRET ! Vino inapoi ! De ce nu mai pot sa mai am incredere in oameni ? Cand le vad zambetele indiferente , identitatile pline de venin ..
Ascult Veritasaga : " Spune`mi in loc de suflet ce pun acum ? Am incercat sa ma schimb , nu mai am cum ! M`am pierdut pe drum si vreau sa stiu VOI MAI FI VREODATA CUM VOIAM SA FIU ? "

* Si din nou imi dau lacrimile cand ma gandesc la atunci ..

* Fata spera ..

* Fata moare ..

* Final de scena .. Fata a pierdut lupta ..

* Stupid ..

* Ma innec intr`un paracetamol .. Si poate si o aspirina .. Unde`i vinul ?